SAMEN SPORTEN

Samen sporten in Zurenborg. Op een gezonde en plezante manier mensen samenbrengen, dat is ons doel. Van wekelijks samen fietsen of lopen tot heuse evenementen. En iedereen is welkom, dus kom zeker eens af! 

groepsfoto 2016-banner.jpg

DE CLUB

Onze club telt bijna 200 actieve leden. Dat is veel en daar zijn we best trots op.
Daarom proberen we een kader te creëren om onze sportieve activiteiten in goede banen te leiden.

Wekelijks fietsen we samen. Af en toe nemen we deel aan georganiseerde fiets en/of loopevenementen. Een organisatie met diverse sporten!
We zijn een echte club met een bestuur, een reglement en lidgeld. Basisdoel blijft om mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van sport. Dit op een veilige en verantwoorde manier!

Door middel van onze sport, vinden we het belangrijk om via onze club het goede doel te steunen. Jaarlijks organiseren we activiteiten die daarop betrekking hebben.

Iedereen is welkom, dus kom zeker eens af!

Onze basissporten zijn fietsen en lopen. Verschillende kleine werkgroepjes zetten diverse activiteiten op poten. Onze ‘fietspoot’ en onze ‘looppoot’ organiseren autonoom een aantal activiteiten. Hiervoor kan je steeds terecht op onze website.

Zurenborgsport is geen reisbureau, wat niet wegneemt dat we sporadisch graag een fietsreis in elkaar boksen voor onze clubleden.

Ondertussen zijn er ook een aantal sporters die samen deelnemen aan triathlonwedstrijden.
Er zijn meer en meer mountainbikers.
Ook gravelbiken en bikepacking (de laatste trend in fietsen) zit in de lift.
We blijven in beweging!

2019_ErkendeSportclub.jpg