LOPEN

©AlexisBerg-5200_resized.jpg

LOOPEVENEMENTEN

Zurenborgsport is in de eerste plaats een fietsclub. Maar er bestaan uiteraard nog wel een aantal andere, fijne en toegankelijke sporten. Lopen is er daar eentje van.

We weten dat vele van onze fietsleden zo nu en dan ook al eens graag de klikpedalen vervangen door een paar snelle of minder snelle loopschoenen. Dat kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen. Meer nog: af en toe willen we als club die loopenthousiastelingen verzamelen en mee doen aan één van de talloze mooie loopevenementen in de buurt (of zelfs wat verder weg).

Suggesties voor leuke events kan je dan ook sturen naar lopen@zurenborgsport.be. De evenementen waar we echt als ploeg willen deelnemen, worden mee opgenomen in de kalender op de website (zoals de 10 Miles/Marathon van Antwerpen). 

We hebben ook nog altijd een WhatsApp-groep voor mensen die via die weg op de hoogte willen gehouden worden van leuke evenementen waar collega-zurenborgsporters aan deelnemen of waar je de collega-lopers kan aanmoedigen. Laat het even weten via lopen@zurenborgsport.be indien je graag aan deze groep wordt toegevoegd.