Back to All Events

Berchem Koerst!

  • Frans van Hombeeckplein Antwerpen, Vlaanderen, 2600 Belgium (map)

Berchem koerst is een buurtfeest voor jong en oud. Naast sport is er ook plaats voor randanimatie en lekker eten & drinken. Surplace organiseert Berchem koerst samen met Café Cantaloop. Ook District Berchem, stadsmakers en enkele buurtbewoners doen mee.

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

– 12u00 : stratenloop (individueel of in groep)
– 13u45 : kids race
– 14u30 : amateur vrouwenkoers
– 15u30 : ongetrainde amateur mannenkoers
– 16u30 : getrainde amateur mannenkoers

Heel de dag door is er naast de sportwedstrijden van alles te beleven op het Frans van Hombeeckplein. Er is een rommelmarkt (OLV-straat), springkasteel, fietsbehendigheidsparcours, eten en drinken, muziek, knutselworkshop en verschillende standhouders met hun nieuwe producten of diensten.

http://www.surplacevzw.be/berchem-koerst/

Earlier Event: April 29
wekelijkse rit
Later Event: May 2
wekelijkse woensdagavondrit