De inschrijvingen zijn afgesloten. Je kan je enkel nog als begeleider inschrijven!

wat VOORAF GING...

In 2016 reden we met een 30-tal Zurenborgsporters in één trek 380 km van Parijs naar de Dageraadplaats. We verzamelden op die manier 22.000,-€ voor Handicap International. Een onvergetelijke mooie ervaring voor iedereen die er toen bij was, zowel fietsers als begeleiders. Herbeleef het hier met het filmpje:

ELFSTEDENTOCHT

Voor de tweede maal in de geschiedenis van Zurenborgsport organiseren we zo een monsterrit!! Een echte uitdaging, een heroïsche tocht, iets om samen voor te gaan,...

ZBS-11steden-9sept.jpg

Deze keer vertrekken we niet in Parijs, maar rijden we een ELFSTEDENTOCHT. Vertrekplaats is Leeuwarden: de start van de Elfstedentocht voor schaatsers, maar tevens in 2018 de culturele hoofdstad van Europa. We passeren achtereenvolgens Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Alphen Aan Den Rijn, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Bergen Op Zoom en komen aan te Antwerpen. Goed voor zo'n 360 km!

Heel deze tocht zullen we fietsen ten voordele van een goed doel: Artsen Zonder Grenzen.  We willen deze mensen steunen met een mooi bedrag!

Belangrijk hierbij is dat we een gemiddelde snelheid van zo'n 25-27 km/h aanhouden.  We willen deze tocht met zoveel mogelijk leden fietsen.

We vertrekken met de bus op zaterdagavond 8 september naar Leeuwarden om daar op zondag 9 september om 00.01u te vertrekken richting Zurenborg.  Aankomst voorzien rond 20u op de Dageraadplaats!
Deze tocht zal begeleid worden door motards en er zullen voldoende tussenstops voorzien worden.  Ook volgwagens zullen aanwezig zijn.

Kostprijs voor deze tocht is 150,- €. Hierin zijn vervat: fietstruitje, ontbijt, middageten, bevoorrading en het vervoer naar Leeuwarden. 
De bijdrage die je wil geven aan het goede doel is vrij te kiezen. Uiteraard gaan we samen ook op zoek naar sponsors.

VIJFSTEDENTOCHT

Vind je 360 km toch een klein beetje lang dan bieden we ook een VIJFSTEDENTOCHT aan. Goed voor ongeveer 120 km. Je rijdt dan 's middags samen met de anderen mee vanaf Rotterdam. Ook hier zorgen we voor vervoer naar Rotterdam.

Kostprijs voor deze tocht is 100,- €. Hierin zijn vervat: fietstruitje, middageten, bevoorrading en het vervoer naar Rotterdam. 

BEGELEIDING

We hebben ook enkele mensen nodig die bereid zijn de fietsers per auto te begeleiden. Wens je deze dankbare taak op jou te nemen, dan kan je je hieronder opgeven.
 
Wacht niet langer en schrijf je nu in!
Let op: inschrijvingen sluiten op 30 juni en zijn beperkt. Enkel leden van Zurenborgsport kunnen zich inschrijven.
 
Go for it!!! #sportersbelevenmeer

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar fietsen@zurenborgsport.be.

De inschrijvingen zijn afgesloten. JE kan je enkel nog als begeleider inschrijven!

INSCHRIJVING ELFSTEDENTOCHT

* indicates required
Voor welk avontuur kies je? *