Filtering by: EVENEMENT

ELFSTEDENTOCHT
Sep
9
1:05 AM01:05

ELFSTEDENTOCHT

  • Grote Kerkstraat Leeuwarden, FR, 8911 Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS
ZBS-11steden-9sept.jpg

Voor de tweede maal in de geschiedenis van Zurenborgsport organiseren we een monsterrit!! Een echte uitdaging, een heroïsche tocht, iets om samen voor te gaan,...

Deze keer vertrekken we niet in Parijs, maar rijden we een ELFSTEDENTOCHT. Vertrekplaats is Leeuwarden: de start van de Elfstedentocht voor schaatsers, maar tevens in 2018 de culturele hoofdstad van Europa. We passeren achtereenvolgens Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal en Breda en komen aan te Antwerpen. Goed voor zo'n 360 km!!

We vertrekken met de bus op zaterdagavond 8 september naar Leeuwarden om daar op zondag 9 september om 00.01u te vertrekken richting Zurenborg.  Aankomst voorzien rond 20u op de Dageraadplaats!
Deze tocht zal begeleid worden door motards en er zullen voldoende tussenstops voorzien worden.  Ook volgwagens zullen aanwezig zijn.
 
Heel deze tocht zullen we fietsen ten voordele van een goed doel: Artsen Zonder Grenzen. We willen deze mensen steunen met een mooi bedrag!

VIJFSTEDENTOCHT

Vind je 360 km toch een klein beetje lang dan bieden we ook een VIJFSTEDENTOCHT aan. Goed voor ongeveer 120 km. Je rijdt dan 's middags samen met de anderen mee vanaf Rotterdam. Ook hier zorgen we voor vervoer naar Rotterdam.

BEGELEIDING

We hebben ook enkele mensen nodig die bereid zijn de fietsers per auto te begeleiden.

MEER INFO HIER!

View Event →
openingsfuif
Mar
2
8:00 PM20:00

openingsfuif

SAVE THE DATE!

Op 2 maart gaan we er weer voor. We vieren de start van het nieuwe wielerseizoen met een heuse openingsfuif.
Houd deze datum zeker vrij in je agenda! Meer gegevens volgen binnenkort.

We rekenen op jullie massale aanwezigheid om er een geweldige avond van te maken.

View Event →