Back to All Events

Omloop van Vlaanderen

  • Ghelamco Arena 808 Ottergemsesteenweg Zuid Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Met de Omloop Van Vlaanderen trekt de Proximus Cycling Challenge naar het wielergekke Gent, thuis van de alom bekende Zesdaagse en fietsparadijs voor iedereen die zich liefst op 2 wielen verplaatst. Starten doe je in de schaduw van de Ghelamco Arena, waar voor één keer niet “Koning Voetbal” de plak zwaait. Het parcours leidt je naar de streek rond Zwalm en Brakel, over verschillende bekende en minder bekende hellingen en kasseistroken. Op jouw programma staan onder andere de Berendries, Molenberg, Ganzenberg en Paddestraat. Kortom, meer dan voldoende smaakmakers voor een schitterende, uitdagende toertocht!

Er is keuze uit drie afstanden:

  • 82 km (504 hoogtemeters)

  • 113 km (975 hoogtemeters)

  • 149 km (1447 hoogtemeters)

 

Earlier Event: March 7
spinning
Later Event: March 11
openingsrit