Back to All Events

Omloop Het Nieuwsblad

  • PTI – PCVO Dender en Schelde Centrumlaan Ninove, Vlaanderen, 9400 Belgium (map)

Praktisch

In dé openingsklassieker van het wielerseizoen 2018 maak jij kennis met het volledig vernieuwde parcours van de Omloop Het Nieuwsblad. Kasseistroken als Haaghoek of Ruitersstraat, hellingen als de Eikenberg, Wolvenberg of de Leberg én een volledig vernieuwde mythische finale, je krijgt ze allemaal voor de wielen geschoven. Denk jij over het juiste stel benen te beschikken? Ga dan voor de 123 km (10 hellingen, 4 kasseistroken), start in Gent en kom aan in Ninove. Begin je het wielervoorjaar liever met een kortere afstand, dan zijn er de parcours van 88km (1 kasseistrook, 7 hellingen) en 62km (4 hellingen), die beiden zowel starten als aankomen in Ninove.

  • 62km - 487 hoogtemeters
  • 88km - 785 hoogtemeters
  • 123km - 966 hoogtemeters

 

Earlier Event: February 21
spinning
Later Event: February 28
spinning